Angarde brouwerijfeesten #2

Angarde brouwerijfeesten #2

De brouwerijfeesten gaan dit jaar door op zaterdag 10 en zondag 11 juni.

Op zaterdag gaan we van start om 13u met een zomers bierterras. Zaterdagavond vanaf 19u kan je genieten van de ‘Pieuwssessions’ ten voordele van het Cirque Constance festival. Enkel tijdens de optredens zult u onze ‘Pieuws’ kunnen verkrijgen. De muziek wordt verzorgd door Reena Riot (om 19u) en The Fur (om 21u).

Op zondag beginnen we de dag om 11u met een aperitiefconcert, verzorgd door Gentenaar Fernant Zeste. Vanaf 10.30u gaan onze deuren open.

Op beide dagen kunt u zich inschrijven voor onze foodpairing. We deden een beroep op ‘Jurgen kookt’ om onze Anicroche, La Morte Noire en Barbute te voorzien van een perfecte foodmatch. Inschrijven kan voor de foodpairing via onze Facebookpagina (Brouwerij Angarde).

De mensen die zich vergaten in te schrijven voor de foodpairing kunnen het hele weekend hun honger stillen. Broodjes beenham, spaghetti bolognaise, croque-monsieur en tapasplank (met paté, kazen en droge worst die worden bereid met Angarde-bieren) is het rijkelijke aanbod.

Voor de kleintjes hebben we een springkasteel, boomhut, petanquebaan en grime voorzien. Ze kunnen naar hartenlust spelen op het terrein en genieten van de lekkere ijsjes van ‘Van Eigen Kweek’.

Verspreid over het terrein zullen verschillende creatievelingen hun waren aanprijzen. Amuse Toi (kledij), Made by Fox (keramiek), FEL (sportswear), Freyaland (kunst), Studio Kimm (gepersonaliseerde T-shirts en hoodies) en #dbblhngers! (juwelen) zijn alvast van de partij.

We hebben eveneens een kapper die zijn diensten aanbiedt aan zowel volwassenen als kinderen en zelfs een heuse barbier, al zal dit waarschijnlijk enkel voor de mannen zijn.

Last but not least kunt u onze microbrouwerij een bezoekje brengen. Op zaterdagnamiddag zal Dust Tastings tevens een live brouwsessie brengen. Ga zeker eens een kijkje nemen!

https://www.facebook.com/events/864660391408985/

Festivalsbelgië Deals

Booking.com