Wil je een betaalbare website zonder verborgen kosten? Contacteer Fris Webdesign!

De Centrale - CULTURE SHOCK

De Centrale – CULTURE SHOCK Day 1

JOSYLVIO

Hella Cash president Josylvio beschikte al op jonge leeftijd over een groeiende passie voor muziek, wat in zijn tienerjaren steeds sterker tot uiting kwam. Puur uit plezier begon Josylvio zelf met het maken van songs samen met zijn klasgenoot en toekomstige topproducer Esko.

Ondertussen heeft de rapper al verschillende gouden en platina albums en hitsingles achter zijn naam staan. Ook speelde hij zowat elk festival plat en zal waarschijnlijk dus niet veel overlaten van het podium van De Centrale.

VINCI

Als voorprogramma staat VINCI op het menu. De rapper is al een hele tijd een begrip in Leuven, maar de laatste jaren doet zijn naam ook een belletje rinkelen buiten die stadsmuren. Zijn album ‘CITYBABY’ is al het derde project dat de rapper op ons afvuurt sinds de wereld op slot ging door de wereldwijde pandemie.

Vinci toont graag zijn veelzijdigheid als artiest door zowel strakke punchlines als catchy hooks voor zijn rekening te nemen. De rapper snijdt altijd thema’s aan uit zijn eigen leefwereld en schuwt het niet om persoonlijke ervaringen te delen. Zo komen zijn tracks inhoudelijk vaak herkenbaar over.

Maar eerst trapt SDM OT Gang – winnaar van de Hip Hop Hooray Freestage – de avond op gang om De Centrale in vuur en vlam te zetten!

Een initiatief van De Centrale, Hip Hop Hooray en Hussle Events in samenwerking met Stad Gent (Sportdienst & Jeugddienst) vzw Jong, Chase, End Of The Weak, Flava Flava, Hip Hop Hooray, Kapow, Slam Aleikum, Together We Stand en vele anderen & met steun van Red Bull.

0 0 stemmen
Geef dit event een score
Volg
Op de hoogte brengen
0 Comments
Inline reacties
Bekijk alle reacties

Keizerpark, Ledeberg

3 September 2021

19:00

-

23:59

Delen:

0 0 stemmen
Geef dit event een score
Volg
Op de hoogte brengen
0 Comments
Inline reacties
Bekijk alle reacties
Wegens het onverwachte succes van festivalsbelgie.be, zijn de kosten voor onderhoud en hosting gestegen. Wil jij graag jouw reclame hier? Neem snel contact op
Tijdens het festivalseizoen krijg je bij het bestellen van een nieuwe website nu 1 jaar gratis hosting cadeau! Enkel voor bezoekers die via Festivalsbelgie
Nu overal de festivals op volle toeren draaien, viert Fitness Specialist dit nog heel het festivalseizoen met tal van interessante promoties op fitnesstoestellen, crosstrainers,

Andere Belgische Festivals

ANTILLIAANSE FEESTEN – CARIBBEAN -LATIN FESTIVAL Hoogstraten – Belgium Tickets ⬇️⬇️⬇️ https://www.ticketmaster.be/…/antilliaanse…/922753… Info ⬇️⬇️⬇️ www.antilliaansefeesten.be