Wil je een betaalbare website zonder verborgen kosten? Contacteer Fris Webdesign!

extrema-outdoor

Belgische Festivals

België staat bekend om zijn bier, chocolade en frietjes. Het heeft echter ook een geweldige cultuur van festivals die uniek zijn in Europa. Er zijn muziekfestivals, foodfestivals en zelfs bloemenshows in België! Dit is je kans om deze zomer iets nieuws te beleven. Als je op zoek bent naar wat inspiratie over waar je volgend jaar heen kunt gaan, blijf dan lezen. Ik ga je vertellen over de favoriete Belgische festivals.

Belgische festivals zijn een van de vele redenen waarom ik zo graag in België woon. Er is altijd iets te doen en iedereen is zo vriendelijk. Het eten, de muziek en de sfeer zorgen voor een geweldige tijd voor iedereen. Deze blogpost laat je kennismaken met enkele van mijn favoriete Belgische festivals die binnenkort plaatsvinden.

De eerste Belgische Festivals

De eerste Belgische Feesten waren er reeds in het midden van de jaren 1800. Momenteel zijn er meer dan 400 festivals die elk jaar plaatsvinden, al zijn er door Corona in 2020 de meeste festivals afgelast en komen de nieuwe festivals in 2021 er nu pas beetje bij beetje terug bij. Het populairste festival is het carnaval van Brussel, dat in februari plaatsvindt en 10 dagen duurt. In België gaan de festiviteiten vaak gepaard met het verkleden als een personage uit de geschiedenis of de literatuur. Denk maar aan Aalst carnaval.

Tomorrowland, een van ‘s werelds populairste muziekfestivals, is uitgesteld tot september 2021.

Tomorrowland 2021 zal plaatsvinden in Boom, België en zal naar verwachting meer dan 400.000 mensen van over de hele wereld aantrekken. Het wordt een driedaags evenement met twee weekends kamperen en live optredens van enkele van de grootste namen uit de dansmuziek.

Maak je klaar voor een epische ervaring die je niet snel zult vergeten! Dit jaar staan onder andere DJ Snake, Martin Garrix, Armin van Buuren en nog veel meer op het programma! Je kunt nu tickets kopen op www.tomorrowland.com/tickets/. Mis deze once-in-a-lifetime kans niet!

Pukkelpop, gaat door met grote capaciteit

Pukkelpop 2021 vindt plaats van 22 tot 26 augustus op een in de buurt van Hasselt. De editie van dit jaar wordt aangevoerd door Eminem, Foo Fighters en Arctic Monkeys.

In de line-up van dit jaar staan ook onder meer Lana Del Rey, David Guetta en Royal Blood. Genoeg redenen dus om deze zomer een bezoekje te brengen!

Bezoek vandaag nog hun website voor meer informatie over tickets of andere details over wat je kunt verwachten als je aankomt!

Conclusie

Nu de coronacijfers dalen, zijn er stilaan terug festivals mogelijk in 2021 in België. We zijn allemaal enthousiast om te zien wat dit betekent voor toekomstige muziekfestivals. Zijn er festivals dat je niet kon vinden op onze website, laat ons dit dan snel weten.